Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Alcudia, Mallorca

Sol de Alcudia Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1363 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
På det moderna men enkla Sol de Alcudia bor du inom gångavstånd till affärer, barer och restauranger i Bellevue. Hotellet består av två byggnader och erbjuder en stor utomhuspool samt barnpool, trädgård och solterrass. Buss till Alcudia centrum och Palma avgår från busshållplatsen ca 400 m från hotellet.

Hur långt är det till närmsta strand?
Alcudia Strand ligger ca 500 m från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Palmas flygplats ligger 60 km från hotellet.

Boende
Hotellet erbjuder enrums- och tvårumslägenheter på 27 -40 kvadratmeter. De ljusa lägenheterna inkluderar ett litet kök med matlagningsmöjligheter, bäddbar soffa, TV, badkar eller dusch samt balkong. Alla lägenheter har luftkonditionering mot en avgift.

I enrumslägenheten (Studio) på 27 kvadratmeter sover du två vuxna samt ett barn på extra säng och i tvårumslägenheten (one bedroom apartment) på 40 kvadratmeter sover du upp till 4 personer.

Mat & Dryck
På hotellet finns det att tillgå frukostbuffé samt middagsbuffé i restaurangen. Det finns även möjlighet att köpa något litet att äta i baren eller en drink i poolbaren. I restaurangen är det vårdad klädsel som gäller.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
En rad olika aktiviteter erbjuds på Sol de Alcudia som biljard, bordtennis, dart, gym och solarium. För vissa av aktiviteterna tillkommer en avgift.

Övriga Tjänster
- Läskautomater
- Cykel- och biluthyrning
- 24h reception
- Tvättfaciliteter
- Fax- och kopieringsmöjligheter