Alcudia, Mallorca

Sol de Alcudia Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1040 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
På det moderna men enkla Sol de Alcudia bor du inom gångavstånd till affärer, barer och restauranger i Bellevue. Hotellet består av två byggnader och erbjuder en stor utomhuspool samt barnpool, trädgård och solterrass. Buss till Alcudia centrum och Palma avgår från busshållplatsen ca 400 m från hotellet.

Hur långt är det till närmsta strand?
Alcudia Strand ligger ca 500 m från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Palmas flygplats ligger 60 km från hotellet.

Boende
Hotellet erbjuder enrums- och tvårumslägenheter på 27 -40 kvadratmeter. De ljusa lägenheterna inkluderar ett litet kök med matlagningsmöjligheter, bäddbar soffa, TV, badkar eller dusch samt balkong. Alla lägenheter har luftkonditionering mot en avgift.

I enrumslägenheten (Studio) på 27 kvadratmeter sover du två vuxna samt ett barn på extra säng och i tvårumslägenheten (one bedroom apartment) på 40 kvadratmeter sover du upp till 4 personer.

Mat & Dryck
På hotellet finns det att tillgå frukostbuffé samt middagsbuffé i restaurangen. Det finns även möjlighet att köpa något litet att äta i baren eller en drink i poolbaren. I restaurangen är det vårdad klädsel som gäller.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
En rad olika aktiviteter erbjuds på Sol de Alcudia som biljard, bordtennis, dart, gym och solarium. För vissa av aktiviteterna tillkommer en avgift.

Övriga Tjänster
- Läskautomater
- Cykel- och biluthyrning
- 24h reception
- Tvättfaciliteter
- Fax- och kopieringsmöjligheter

Visa hotell på kartan