Alcudia, Mallorca

INNSiDE by Melia Alcudia

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2414 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Sol by Melia Alcudia är ett stort lägenhetshotell med ett stort, fräscht poolområde. Hotellet ligger i Alcudia på norra Mallorca och omges av restauranger, barer och nattliv. Stranden ligger bara 150 meter bort och på hotellet finns daglig underhållning och olika aktiviteter för både vuxna och barn. Sol by Melia Alcudia passar bra för dig som är ute efter sol och bad men vill ha närhet in till det lokala myllret.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 150 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 70 km från Palmas flygplats.

Boende

Här bor du i lägenheter med luftkonditionering, tv, telefon och balkong. Samtliga har också en kokvrå där du enkelt kan laga dina egna måltider.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost och middag i bufféform. Du kan också beställa snacks och olika sorters drycker i poolbaren (öppen under högsäsong).

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en vuxenpool och en barnpool. Här finns ett underhållningsprogram som består av sport, spel och lekar under dagen och shower om kvällarna. Hotellets barnklubb, som är öppen under sommarsäsongen, har ett underhållningsprogram där barnen blir indelade i åldersgrupperna 5 – 7 år och 8 – 10 år. Aktiviteterna och underhållningen är anpassade till respektive åldersgrupp.

Alla gäster får ett FUN PASS vid incheckning med 25% rabatt på valfri åkattraktion i Katmandu Park eller Golf Fantasia. Du behöver bara visa upp din rumsnyckel på biljettkontoret i Katmandu Park eller Golf Fantasia. Biljetten kan också köpas i hotellets reception. Observera att längd- och åldersrestriktioner kan förekomma beroende på åkattraktion.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.