Alcudia, Mallorca

Siesta I

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1332 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Det omtyckta lägenhetshotellet Siesta I ligger ungefär 3 km utanför Puerto del Alcudia, i den lilla orten Avenida Pedro Mas y Reus. Den vackra Alcudiastranden ligger 1 km bort och hotellet anordnar dagligen transport, så du tar dig enkelt dit på några minuter. Hotellet har även ett stort inbjudande poolområde med en barnpool och ett litet vattenlekland med rutschbana för de yngre.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 60 km från Palmas flygplats.

Boende

Du bor här i rymliga lägenheter med kombinerat sov- och vardagsrum. Utsikten är antingen mot poolen eller omgivningarna. I samtliga lägenheter finns luftkonditionering (juni – september, beroende på utomhustemperatur), tv, hårtork och balkong. Ett pentry finns även utrustat med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, mikrovågsugn, brödrost och enkel köksutrustning.

Mat & Dryck

Hotellets restaurang serverar en frukostbuffé, lunch á la carte och middag i antingen bufféform eller á la carte.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

För barn en så finns en lekplats och en internationell barnklubb, uppdelad i två ålderskategorier (4 - 7 år och 8 - 12 år). Hotellet har även ett stort poolområde med gratis solstolar samt en vattenrutschbana. Vidare finns en tennisbana, bordtennis och biljard. Underhållning anordnas också kvällstid av hotellets personal.

Övriga Tjänster

  • Parkering (mot avgift)

  • Reception

  • Minilivs

  • Tvättomat (mot avgift)

  • Internet (gratis på hela hotellet)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.