Alcudia, Mallorca

Sea Club Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1559 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Sea Club är ett omtyckt hotell som passar perfekt för familjer. Ni bor i rymliga lägenheter med egen kokvrå så att ni kan laga egen mat. På hotellet finns hela 6 pooler, varav en bara är för vuxna. Här finns flera barnpooler så att barnen både kan ha roligt och bada säkert. Hotellet har även en internationell engelskspråkig barnklubb och en lekplats. På hotellets sportplan kan ni spela flera olika sporter och inne på gymmet kan ni se till att träningen hålls uppe under semestern. Hotellet har ett litet spaområde där ni kan få massage eller andra spabehandlingar.

Alcudia är en stor semesterort med en 14 km lång sandstrand. Här kombinerar ni enkelt strand- och stadssemester – i centrum finns massor av shopping, restauranger, barer och annat nöjesliv. Den gamla historiska delen av Alcudia ligger innanför en stadsmur – här är det marknad ett par dagar i veckan.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 600 meter från Alcudias strand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 60 km från Palmas flygplats.

Boende
Här bor ni i lägenheter med ett, två eller tre rum. Alla lägenheter har luftkonditionering, telefon, tv, internet, balkong och kokvrå. I kokvrån finns kokplattor, köksutrustning, kaffebryggare, mikrovågsugn, kylskåp, vattenkokare och brödrost.

Rumstyperna är som följer:
- Studios är 35 m2 stora enrumslägenheter
- Suite Studios är 42 m2 stora enrumslägenheter med högre standard.
- One bedroom apartments är 50 m2 stora tvårumslägenheter.
- Two bedroom apartments är 71 m2 stora trerumslägenheter.
- Här finns även en variant som heter Garden Apartment som är en tvårumslägenhet men med egen trädgård med solstolar och trädgårdsmöbler.

Mat & Dryck
Här finns en bufférestaurang som serverar förbokade måltider. Hotellet har också fyra barer som även serverar snacks och enklare måltider à la carte. Det finns också ett snabbköp där ni kan köpa matvaror ifall ni vill laga egen mat i era lägenheter.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns flera poolområden med pooler och barnpooler. För er som vill sysselsätta er under semestern, finns här en sportplan där ni kan spela olika sporter och en strandvolleybollplan. Hotellet har också ett gym som är gratis att använda och olika motionsklasser mot en extra kostnad. I det lilla spaområdet kan ni få massage och andra skönhetsbehandlingar, även dessa mot avgift.

Hotellets personal anordnar aktiviteter för gäster i alla åldrar, vilket inkluderar en barnklubb för barn över 4 år. Ett par kvällar i veckan anordnas underhållning.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (avgift)
- Uttagsautomat
- Bil-/cykel-/motorcykelsuthyrning
- Tvättservice
- Parkering
- Snabbköp
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan