Alcudia, Mallorca

Alua Boccaccio

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 985 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Alua Boccaccio är ett strandnära hotell som passar utmärkt för familjesemestern. Dessutom bor du med All Inclusive! Hotellet har en egen Beach Club på stranden med strandbar och gratis solstolar – till stranden promenerar du på bara några minuter. Vid hotellet finns ett fint poolområde med barnpool och hotellet erbjuder aktiviteter som tennis, cykling, gym och lekplats.

Med lokalbuss eller taxi tar du dig enkelt in till Puerto de Alcudia (2,5 km) med ett stort utbud av restauranger, shopping och nöjesliv.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 150 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger cirka 60 km från Palma flygplats.

Boende

.

Enkelt inredda rum med luftkonditionering. I alla rum finns balkong, TV, telefon, litet kylskåp och ett badrum med badkar/dusch.

Mat & Dryck

Här bor du med All inclusive och alla måltider, dryck och snacks ingår. På hotellområdet finns bufférestaurang, bar och strandbar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Alua Boccaccio erbjuder flera olika aktiviteter. I hotellträdgården finns pool, barnpool och solstolar. Här finns goda möjligheter för dig som vill ha en aktiv semester. Hotellet erbjuder gym och tennis, och du kan även hyra cykel och ge dig ut på en cykelutflykt i de vackra omgivningarna. Hotellet ligger precis jämte en sjö där du kan testa på vindsurfing och paddla kajak.

Du bor cirka 2,5 km från centrum i Puerto de Alcudia, hit tar du dig lätt med lokaltrafik.

Övriga tjänster

  • 24 timmars reception

  • 5 våningar (Hiss)

  • Parkering

  • WiFi (endast i allmänna utrymmen)

  • Bil-/Cykeluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.