Alcudia, Mallorca

Globales Condes de Alcudia

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1775 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Globales Condes de Alcudia är ett omtyckt mellanklasshotell i den populära semesterorten Alcudia på Mallorca. Här bor ni nära stranden och Alcudias hamn där ni hittar butiker, restauranger och affärer. Ni bor i enkla men fina rum med balkong. På hotellet, som erbjuder All Inclusive, finns en utomhuspool som har en avdelad grundare del för barn. Hotellets internationella underhållningsteam håller i aktiviteter om dagarna och underhållning om kvällarna. För barnen finns lekplats, spelrum och bordtennis.

Hur långt är det till närmsta strand?

Ni bor bara 150 meter från Alcudias vackra sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Ni bor 60 km från Palmas flygplats.

Boende

Ni bor i enkla men fräscha rum, med luftkonditionering, balkong, samt badrum med dusch och toalett.

Rumstyperna är som följer:

  • Enkelrum (single room), för en person

  • Dubbel-/tvillingrum (double/twin room), för två-tre personer. Två enkelsängar som kan ställas ihop, samt en extrabädd vid behov.

Mat & Dryck

Här finns en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Två kvällar i veckan serverar de middagar med speciella teman. Hotellet har även en snackbar.

I All Inclusive ingår alla måltider, samt snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På Condes de Alcudia finns en utomhuspool med avgränsad del för barn som är grundare. Hotellet erbjuder även bordtennis, spelrum, aerobics, lekplats och biljard. Hotellets internationella och engelskspråkiga personal anordnar även dagliga aktiviteter och underhållning, som shower, frågesporter, bingo, karaoke, lekar för barn, och livemusik.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Gratis Wi-Fi

  • Valutaväxling

  • Tvättservice/tvättrum

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.