Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Can Picafort, Mallorca

Casal Santa Eulalia

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 128 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Casal Santa Eulalia är annorlunda än andra hotell. Här bor man i en byggnad med anor från 1200-talet som renoverats för att kunna erbjuda utmärkta faciliteter. På utsidan ser hotellet ut som ett hus typiskt för den mysiga spanska landsbygden med sandstensfasad och härlig innergård. På insidan hittar ni eleganta rum som renoverats utan att tappa sin charm. Många av rummen har synlika takbjälkar och sluttande tak. På baksidan hittar man ett fräscht poolområde där ni kan ligga och slappna av.

Hur långt är det till närmsta strand?

C’an Picafort Beach ligger 2 km bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Son Sant Joan Airport ligger 65 km bort.

Boende

Hotellet består av 37 individuellt inredda rum – varje rum har sin egen stil. Alla rum har luftkonditionering, satellit-tv, telefon, värdeskåp, minibar, hårfön, sminkspegel, badrock och tofflor, organiska välkomstprodukter, badrum (dusch och badkar), wifi.

Mat & Dryck

Måltider serveras inne på hotellets oerhört charmiga källarrestaurang Es Casal. Man kan även avnjuta sina måltider på hotellets terrass.

Aktiviteter & Underhållning

På hotellet kan man simma i en av dess tre pooler. Man kan även spela tennis, golf eller ge sig ut på motionsspåren. Hotellet har även ett spa i den gamla källarvåningen av hotellet, där man hittar gym, basty, jacuzzi och massagerum. Hotellet har även ett underhållningsprogram för vuxna.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Wifi (gratis)

  • Bibliotek

  • Spelrum

  • Rumservice

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.