Alcudia, Mallorca

Alcudia Garden

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1199 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Alcudia Garden är ett populärt familjehotell med bra läge. Här bor du bara en kort promenad från Alcudias långgrunda sandstrand, över 1 mil lång! Hotellet ligger även på gångavstånd från Alcudias hamn och centrum, med ett stort utbud av restauranger och butiker. Hotellet är mycket barnvänligt och har en stor och lummig trädgård med ett fint poolområde, barnpool och lekplats.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 200 m från stranden. Finkorning sandstrand, långgrund.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger cirka 60 km från Palma flygplats.

Boende

Här bor du antingen i rum (ca 30 kvm) eller i tvårumslägenhet (ca 42 kvm).

I alla rum och lägenheter finns luftkonditionering (säsongsberoende), balkong/terrass, TV, värdeskåp (mot avgift), kylskåp och badrum med badkar/dusch. Väljer du att bo i lägenhet har du även möjlighet att laga egna måltider i lägenhetens kokvrå med kokplattor, mikrovågsugn och enkel köksutrustning.

Alla rum och lägenheter städas 5 gånger/vecka.

Mat & Dryck

På hotellet finns bufférestaurang, á la carte restaurang, pizzeria, café, bar och poolbar. Väljer du att bo med All Inclusive ingår alla måltider, dryck och snacks. Huvudmåltiderna serveras som buffé.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Alcudia Garden har ett fint poolområde som omges av lummig grönska. Här finns pool, barnpool (30 cm djup), jacuzzi och solstolar. På hotellområdet finns även gym, aerobics, massage, bordtennis, biljard och lekplats. Hotellet håller i underhållning och barnklubb.

Närmsta golfbana finns 3 km från hotellet. Du bor cirka 300 m från centrum av Puerto de Alcudia med restauranger, butiker och nöjen.

Övriga tjänster

  • 24 timmars reception

  • WiFi

  • 3 våningar (ingen hiss)

  • Badhanddukar mot avgift

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.