Puerto De La Cruz, Teneriffa

Sun Holidays Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 282 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Om du är ute efter ett enklare boende med centralt läge så passar Sun Holidays Hotel dig perfekt. Här bor du bara några minuters promenad från stranden i den vackra orten Puerto de la Cruz på den norra delen av Teneriffa. Området är känt för sin turism och du bor här mitt i staden med en mängd olika butiker, restauranger och barer i närheten.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 700 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 29 km från Teneriffas norra flygplats och 88 km från Teneriffas södra flygplats.

Våra leverantörer flyger främst till Teneriffas södra flygplats – transfertiden kan därför bli lång. Var god dubbelkolla vilken flygplats du vill flyga till.

Boende

Du kan här välja att bo i rum eller enrumslägenheter. Samtliga har tv, trådlöst Internet utan extra kostnad och balkong. Lägenheterna har även ett kök med enklare köksutrustning.

Mat & Dryck

Hotellet har ingen restaurang, men väljer du att bo i lägenhet så kan du där enkelt laga din egen mat. En varuautomat finns på hotellet där du kan köpa snacks och varma eller kalla drycker. I området finns även en mängd barer, caféer och restauranger.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har ingen pool, men en härlig solterrass där du kan njuta av den häftiga utsikten över området. Stranden ligger bara några minuter bort och du kan där pröva på en mängd olika aktiviteter såsom dykning, fiske och surfing.

Övriga Tjänster

  • Internet

  • Parkering

  • Bagageförvaring

  • Varuautomater

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.