Los Cristianos, Teneriffa

The Suites at Beverly Hills

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1418 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

The Suites at Beverly Hills ligger i Los Cristianos-regionen på den södra delen av Teneriffa. Här bor du i bekväma lägenheter eller sviter med balkong där du enkelt kan laga dina egna måltider. Frukost serveras dagligen i baren och kvällstid kan du njuta av drinkar och underhållningen på hotellets nattklubb. För dig som tycker om att hålla dig aktiv på semestern finns bland annat tennis, squash och gym.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 950 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 14 km från Teneriffas södra flygplats och 77 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo enrumslägenheter eller sviter med privat badrum, kokvrå och balkong eller terrass. Samtliga har också tv, internet, hårtork, vattenkokare, kaffekokare och värdeskåp.

Mat & dryck

Frukost serveras dagligen på Piazza Bar och under dagarna kan du beställa snacks och olika sorters drycker. Kvällstid kan du även besöka hotellets nattklubb för en cocktail eller två.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har två lagunformade pooler, som båda är omringade av terrasser med solstolar. Poolområdet är kantat med palmträd som ger härlig skugga. I hotellets sportcenter finns tre bowlingbanor, biljardbord, två luftkonditionerade squashbanor, en tennisbana och ett gym. Du kan också njuta av kvällsunderhållning, livemusik och karaoke på nattklubben. För barnen anordnas minidisko.

Övriga tjänster

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.