Torremolinos, Costa del Sol

Sol Timor

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2565 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Det stora och trevliga lägenhetshotellet Sol Timor, som är en del av hotellkedjan Melia Hotels International Group, ligger direkt vid strandpromenaden i välkända Torremolinos. Här bor du nära fiskebyn La Carihuela med mysiga restauranger och butiker. Hotellet har ett fint poolområde med utsikt över den kilometerlånga sandstranden, som ligger direkt utanför hotellet. Här hittar du många olika aktiviteter för stora och små – varför inte utmana familjen i minigolf eller slå kompisen i en tennismatch?

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 50 meter från hotellet. Långgrund sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 11 km från Malagas flygplats.

Boende

Här bor du i ljust inredda lägenheter ett, två eller tre rum. I alla lägenheter finns luftkonditionering, tv, telefon, internet och en kokvrå där du har möjlighet att laga egna måltider.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag. Rätterna är såväl lokala som internationella och serveras i bufféform. För snacks och olika sorters drycker kan du besöka poolbaren, lobbybaren och strandbaren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har ett fint poolområde, omgivet av grönskande trädgårdar, med en pool och en separat barnpool. Personalen håller i dags- och kvällsunderhållning och erbjuder även minigolf, tennis, fotboll och biljard. Hotellets barnklubb, som är öppen under högsäsongen, har ett underhållningsprogram för barn i åldrarna 5 – 12 år med aktiviteter som minidisko och olika workshops. Hotellet ligger dessutom endast 500 meter från fiskebyn La Carihuela och cirka 4 km från centrala Torremolinos. Du bor även nära (20 km) från storstaden Malaga – perfekt för en dagsutflykt!

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

  • Barnpassning

  • Valutaväxling

  • Frisörsalong

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.