Torremolinos, Costa del Sol

Sol Don Pablo

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2661 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Sol Don Pablo är del av ett hotellkomplex tillsammans med Hotel Don Pedro och Hotel Don Marco. Komplexet ligger på Bajondillo beach och den kända strandpromenaden i Torremolinos. Man har nära till gamla stan där man kan njuta av gammal spansk arkitektur och en charmig atmosfär. På hotellet har man stor pool och en separat barnpool. Här kan barnen leka när de inte är upptagna med den spännande miniklubben som hotellet driver. För de äldre finns en uppvärmd inomhuspool och en jacuzzi som passar perfekt när man vill ta igen sig från en dag i solen. Dessutom kan man spela olika sporter på hotellområdet och nära hotellet ligger hela tre golfbanor! På Don Pablo har man allt man behöver för en riktig familjesemester, där både barn och vuxna har att göra.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 7 km från Malagas flygplats.

Boende
Hotellet har 443 rum utspridda över nio våningar. Alla rum har badrum, tvilling- eller dubbelsängar, luftkonditionering, telefon, wi-fi, satellit-tv, mini-bar, hårfön och värdeskåp. De flesta rum har privat terrass med havsutsikt; övriga rum har utsikt över poolområdet, bergen eller de gröna trädgårdarna. Rökning är inte tillåtet på hotellet, förutom på två våningar som är till för rökare. Rumservice finns mellan 7:30-22:30.

Mat & Dryck
På hotellet finns en stor fräsch bufférestaurang som heter Cordoba. Här kan man få se på showcooking av hotellets duktiga kockar. Frukostbuffén är öppen från 7:30- 10:30, lunchbuffén mellan 13:00-15:30 och middagsbuffén mellan 18:30-22:00. Gäster med halvpension kan be om att byta ut sin middag mot lunch. På hotellet finns också en bar/caféteria som heter Patio, öppen mellan 10:00-18:00, och en pool & snack-bar, öppen 10:00-18:00.

Aktiviteter & Underhållning
Hotellet har en stor vuxenpool och en barnpool. I poolområdet hittar man två svalkande duschar, solstolar och parasoll. Dessutom finns här en inomhuspool och en jacuzzi. På området kan man spela bordtennis och andra sporter eller gå på gym. På hotellet finns personal som driver underhållning både dag och kväll. Om kvällarna erbjuds shower och dans. För barnen finns en miniklubb som lär hålla de upptagna hela semestern. En bit bort från hotellet finns golfbanor och möjlighet att rida.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Valutaväxling
- Frisörsalong
- Internetrum
- TV-rum
- Affärer
- Lekplats

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan