Torremolinos, Costa del Sol

Sol Don Marco - Adults Recommended

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1126 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Detta hotell ligger på Bajondillo Beach och är en del av hotellkomplexet Sol Torremolinos Resort, tillsammans med Hotel Don Pablo och Hotell Don Pedro. Här kan du ligga och njuta vid poolen eller träna på gymmet. Kostnadsfritt internet är också tillgängligt över hela hotellområdet.

**Hotellet har ingen åldersgräns, men det är rekommenderat för vuxna gäster.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid stranden

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 7 km från Malagas flygplats.

Boende
Hotellet består av 104 ljusa rum med balkong, fördelade på fem våningar. Vissa av rummen har vacker havsutsikt medan de andra har utsikt över hotellträdgårdarna och poolområdet. Rummen kommer utrustade med badkar, dusch, hårfön, luftkonditionering, satellit-tv, telefon, internet, minibar, värdeskåp och rumservice (mellan 08:00-22:00).

Mat & Dryck
På hotellet serveras frukostbuffé. Man har även cafeteria och poolområde och kan avnjuta måltider och drycker i någon av restaurangerna eller barerna inne på Sol Don Pablo eller Sol Don Pedro.

Aktiviteter & Underhållning
Hotellet har två pooler med gratis solstolar och solparasoll. Dessutom finns jacuzzi och gym. Man kan även prova på olika spel och ta del av underhållningen som hotellet erbjuder. I närheten av hotellet kan man prova på vattensporter, ta en cykeltur på hyrda cyklar, prova på djupfiske, spela golf eller spela tennis.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Bilparkering
- Snabbköp
- Valutaväxling
- Frisörsalong
- Bagageförvaring
- Tvättservice
- TV-rum

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan