Torremolinos, Costa del Sol

Puente Real

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5893 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Puente Real är ett charmigt hotell som ligger på den myllrande strandpromenaden i Torremolinos. Här kan du svalka dig i någon av hotellets pooler eller bara ligga och slappna av under en av palmerna. Hotellet har en bufférestaurang och en italiensk á la carte-restaurang, och i poolbaren kan du beställa svalkande drycker. De vuxna kan spela tennis eller delta i en aerobicsklass, medan barnklubben håller de yngre gästerna sysselsatta med roliga aktiviteter.

Tack vare det praktiska läget hittar du en mängd barer och restauranger i närheten. Tågstationen ligger 1.5 km från hotellet och därifrån kan du smidigt ta tåget in till Malaga på bara 20 minuter – perfekt för en dagsutflykt.

**Vänligen observera att hotellet endast kommer att erbjuda halvpension, helpension, All Inclusive och All Inclusive Gold som måltidsalternativ inför sommaren 2018. I och med detta kommer lägenheterna inte längre vara utrustade med kokmöjligheter.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 8 km från Malagas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i standardrum, superiorrum eller tvårumslägenheter. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, internet, hårtork, värdeskåp och balkong eller terrass.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Rätterna är både lokala och internationella. Show cooking erbjuds och du kan välja att bo med All Inclusive. På á la carte-restaurangen La Farfalla kan du njuta av italienska rätter. Det finns även ett café och en poolbar där du kan beställa varma och kalla drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med två pooler och en separat barnpool. Runtom på terrasserna finns solstolar och parasoll. Aktiviteter som erbjuds är bland annat tennis, fotboll, volleyboll, dart, boule, bågskytte och pingis. Klasser i bland annat aerobics och vattengymnastik anordnas också. För barn i åldrarna 4 till 12 år finns en barnklubb som anordnar roliga aktiviteter.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Biloch cykeluthyrning

  • Internet

  • Parkering

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

  • Luftkonditionering

  • Värdeskåp

  • Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.