Torremolinos, Costa del Sol

Hotel Palia Las Palomas

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1047 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Med bara 400 meter till en mängd barer och restauranger, och hälften så långt till stranden, så är Palia Las Palomas ett perfekt boende för semestern. Här kan du njuta av soliga dagar på poolområdet, njuta av svalkande cocktails i pianobaren eller träna på hotellets gym. Barnen kan leka på lekplatsen eller delta i roliga aktiviteter som hotellets personal anordnar.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 200 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 9 km från Malagas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 309 rum fördelade på sju våningar. Samtliga har tv, internet och luftkonditionering. De flesta har också balkong med utsikt mot gatan, trädgården eller havet.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. All Inclusive och show cooking erbjuds. Rätterna är både lokala och internationella. I hotellets pianobar kan du beställa cocktails och alkoholfria drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellets solterrass finns parasoll och solstolar. Här finns även en pool och en jacuzzi. Ett mindre gym och ett tv-rum finns även, medan barnen kan leka i lekrummet och på lekplatsen utomhus. Aktiviteter som erbjuds är bland annat basket, badminton, strandvolleyboll, tennis, bowling, dart, biljard och bågskytte. Du kan också delta i aerobics, vattengymnastik och olika dansklasser. Kvällstid anordnas underhållning i pianobaren.

Övriga tjänster

  • Internet

  • Värdeskåp

  • Parkering

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.