Nerja, Costa del Sol

Mediterraneo Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 264 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Mediterraneo Apartments passar dig som letar efter en enklare boende som ligger centralt och nära stranden. Bara fem minuters promenad från centrala Nerja ligger lägenhetshotellet som erbjuder luftkonditionerade lägenheter där du enkelt kan laga dina egna måltider. I receptionen kan du använda tvättmaskinen och torktumlaren. Den fina terrassen är designad i traditionell, Andalusisk stil och här finns solstolar och en utomhuspool.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 200 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 70 km från Malagas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 39 lägenheter med luftkonditionering, tv, internet och en fullt utrustad kokvrå med mikrovågsugn. Vissa av dessa har balkong.

Mat & dryck

Du kan enkelt laga dina egna måltider i lägenheten. I närheten finns också ett flertal matbutiker, restauranger och barer.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en terrass med solstolar och en utomhuspool. I receptionen finns tvättmaskin och torktumlare samt att personalen i receptionen gärna hjälper dig att planera utflykter i området. I närheten finns också ett spa som du kan boka via hotellet. Tack vare hotellets centrala läge så finns en mängd butiker, barer och aktiviteter i närheten.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Parkering

  • Utflyktsdisk

  • Värdeskåp

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.