Nerja, Costa del Sol

Balcon de Europa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1771 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Detta hotell är döpt efter en av Nerjas populäraste sevärdheter – utsiktsplatsen Balcon de Europa som ligger precis bredvid hotellet. Ortens charmiga gamla kvarter ligger också intill hotellet, med dess små restauranger, trevliga caféer och omtyckta tapasbarer. Nerja är en av få semesterorter på Costa del Sol-kusten som behållit sin spanska charm, vilket gör att ni verkligen får känna av Spanien på er semester. På hotellet hittar ni en pool och en solterrass. Här finns även både en bufférestaurang och en à la carte-restaurang som serverar fisk och skaldjur.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 74,5 km från Malagas flygplats.

Boende

På Balcon de Europa kan ni välja mellan att bo i enkelrum, tvillingrum och juniorsvit. Alla rum har luftkonditionering, hårfön, minibar (avgift) och satellit-tv. Juniorsviterna är väldigt rymliga och har havsutsikt. Dessa är bara bokningsbara under sommarmånaderna.

Mat & Dryck

Inne på Don Enrique serveras buffé till frukost och middag – vid middagstid finns även en à la carte-restaurang. Hotellets andra restaurang serverar bara à la carte och specialiserar sig på fisk och skaldjur. På Yupi pianobar kan ni vänta er god dryck livemusik och inne på El Mirador finns en varierad drinkmeny och möjlighet att köpa snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en pool och en härlig solterrass. På hotellet kan ni även spela bordtennis och ta del av golferbjudanden till närliggande golfbanor. Wi-Fi är gratis och går att använda på hela området.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Wifi

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.