Mijas, Costa del Sol

Hotel Mijas Costa Oasis by Grangefield Oasis Club

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 690 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Mijas Costa Oasis by Grangefield Oasis Club passar dig som är ute efter en riktigt lugn semester, långt ifrån livligt nattliv. Här bor du nämligen i ett lugnt område i utkanten av Mijas på den spanska solkusten. På poolområdet finns en utomhuspool och en bar där du kan beställa läskande drycker. Hotellet har en restaurang och du kan också enkelt laga dina egna rätter i lägenheten.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 2.5 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 38 km från Malagas flygplats.

Boende
Du bor här i tvårumslägenheter (30 – 42 kvm stora), trerumslägenheter (67 – 68 kvm) eller fyrarumslägenheter (100 kvm). Samtliga har hårtork, tv, telefon, luftkonditionering, strykbräda och strykjärn, tvättmaskin och badrumsartiklar. De har också en kokvrå med bland annat kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och enklare köksutrustning.

Mat & dryck
I hotellets restaurang, La Hacienda, serveras både lokala och internationella rätter. Du kan också besöka poolbaren Las Palmeras och baren La Bodega där lättare rätter, snacks och olika drycker serveras.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har en utomhuspool med en grundare del för barnen. Runtomkring på solterrassen finns parasoll och solstolar. Det finns även en uppvärmd inomhuspool, ett gym, en bastu och en jacuzzi. Du kan också spela tennis eller minigolf. I närheten finns även en 18 håls-golfbana. För barnen finns en barnklubb som anordnar roliga aktiviteter.

Övriga tjänster
- Luftkonditionering
- Internet
- Parkering
- Bil- och cykeluthyrning
- Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan