Mijas, Costa del Sol

Hotel Mijas Costa Oasis by Grangefield Oasis Club

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 203 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Mijas Costa Oasis by Grangefield Oasis Club passar dig som är ute efter en riktigt lugn semester, långt ifrån livligt nattliv. Här bor du nämligen i ett lugnt område i utkanten av Mijas på den spanska solkusten. På poolområdet finns en utomhuspool och en bar där du kan beställa läskande drycker. Hotellet har en restaurang och du kan också enkelt laga dina egna rätter i lägenheten.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 3 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 38 km från Malagas flygplats.

Boende

Du bor här i lägenheter med bland annat tv, bäddsoffa och ett fullt utrustat kök.

**Observera att hotellet förbehåller sig rätten att avvisa svensexor, möhippor och andra grupper som beter sig olämpligt och stör hotellets övriga gäster.**

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras både lokala och internationella rätter och du kan välja att bo med All Inclusive. Du kan också besöka poolbaren Las Palmeras och baren La Bodega där lättare rätter, snacks och olika drycker serveras.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en utomhuspool med en grundare del för barnen. Runtomkring på solterrassen finns parasoll och solstolar. Det finns även en uppvärmd inomhuspool, ett gym och en bastu. Du kan också spela tennis eller minigolf. I närheten finns även en 18 håls-golfbana. Internet är tillgängligt kostnadsfritt i allmänna utrymmen. Gäster som bor med All Inclusive kan nyttja hotellets gratisbuss.

Övriga tjänster

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

  • Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.