Mijas, Costa del Sol

Select Marina Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1208 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Select Marina Park är ett stort och familjevänligt lägenhetskomplex bara en kort promenad från sandstranden. Hotellområdet är uppbyggt som en liten by med flera byggnader i en lummig trädgård – här finns hela sex pooler, fem restauranger och mycket aktiviteter för hela familjen! Här bor ni i ett lugnt område, cirka 3 km från populära semesterorten Fuengirola med ett stort utbud av restauranger, butiker och nöjen.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 300 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 27 km från Málaga flygplats.

Boende.
Här bor du i en-, två- eller trerumslägenhet med balkong eller terrass. I alla lägenheter finns fullt utrustat badrum med badkar/dusch, TV, DVD och en kokvrå. Gratis WiFi i alla lägenheter.

Mat & Dryck
På hotellet finns flera olika restauranger, barer och caféer. Du kan bland annat besöka Zachary´s Restaurant & Cocktail Bar som erbjuder frukost, lunch och middag i bufféform. Det finns även en ”all-day” pizzeria som också erbjuder take-away. Två dagar i veckan anordnas temamiddagar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På hotellområdet finns sex pooler, barnpool, solstolar med parasoll och flera jacuzzis. Här finns även gym, tennis och minigolf. Hotellets personal håller i barnklubb och aktiviteter.

Övriga tjänster
- 24 timmars reception
- WiFi
- Matlivs
- Parkering
- Bagageförvaring
- Uttagsautomat

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan