Fuengirola, Costa del Sol

Las Piramides

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1152 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Las Piramides ligger precis vid Fuengirolas långa fina sandstrand – allt som separerar hotellet och stranden är strandpromenaden och vägen. På hotellområdet finns två pooler varav en är övertäckt. Poolerna omges av en solterrass med solstolar och parasoll. Hotellet har två restauranger, varav en serverar buffé, samt flera barer och ett kafé. En av barerna ligger vid poolen så att ni inte behöver gå långt från solstolen för att släcka törsten. Nere vid stranden kan ni prova på ett antal vattensporter, som vindsurfing, vattenskidor och parasailing. Ni bor på gångavstånd från Fuengirolas centrum.

Fuengirola är en av Costa del Sols mest populära semesterorter. Här finns en lång fin sandstrand, en kul vattenpark och en vacker zoologisk trädgård som passar perfekt för en lugn promenad. Varje tisdag håller ortens marknad rum.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Malagas flygplats ligger 26 km från hotellet.

Boende
Här bor ni i dubbelrum eller svit. Alla rum har balkong med havsutsikt eller begränsad havsutsikt, luftkonditionering, telefon, tv och möjlighet att hyra värdeskåp.

Mat & Dryck
Hotellet har en bufférestaurang och en à la carte-restaurang. Här finns även flera barer varav en ligger vid poolen. Ni bor på gångavstånd från Fuengirolas centrum.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns två pooler varav en är övertäckt. Hotellet har ett enkelt gym för er som vill träna på semestern. Nere vid stranden kan ni utöva kul vattensporter som vindsurfing, vattenskidor och parasailing. Ni bor på gångavstånd från lokala tennisbanor som går att hyra och på köravstånd finns massor av golfbanor. Mittemot hotellet finns en affär som hyr ut cyklar ifall ni vill utforska regionen på två hjul.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (ev. avgift)
- Parkering (avgift)
- Badhanddukar
- Valutaväxling
- Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan