Fuengirola, Costa del Sol

Fuengirola Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1966 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Fuengirola Beach är ett stort lägenhetshotell som ligger 500 meter från Fuengirolas strand och precis intill en stor, vacker park. På hotellet finns en stor pool som har grundare områden för barn. Här finns även en sportplan där ni kan spela tennis, volleyboll, basket och minifotboll. För barnen finns här en kul lekplats med klättervägg. Hotellet har även en restaurang och en bar där hotellpersonalen anordnar underhållning.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 500 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 32 km från Malagas flygplats.

Boende

Här kan ni bo i tvårumslägenhet (50 m2) eller trerumslägenhet (65 m2). Alla lägenheterna har vardagsrum och ett, respektive två sovrum. I vardagsrummet hittar ni två bäddsoffor som fungerar som extrabäddar. I lägenheterna har ni även värdeskåp, telefon, satellit-tv, balkong och badrum med hårfön. I er kokvrå hittar ni kokplattor, mikrovågsugn och kylskåp. Luftkonditionering är tillgänglig mellan juni och september.

**En deposition betalas vid incheckning.**

Mat & Dryck

Här finns en restaurang och en bar med ett varierat dryckesutbud.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en stor pool som har grundare områden som passar bra för barnen. Här finns även en lekplats med klättervägg och en sportplan där ni kan spela tennis, volleyboll, basket eller fotboll. Hotellet har också ett spelrum som barnen lär uppskatta.

Övriga Tjänster

- 24 timmars-reception

  • Wifi

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.