Estepona, Costa del Sol

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2430 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Omgivet av vackra, grönskande trädgårdar ligger det familjevänliga hotellet Sol Marbella Atalaya. Hotellet erbjuder fem pooler, varav en barnpool och två uppvärmda inomhuspooler. Dessutom ligger hotellet precis vid stranden, om du hellre föredrar att bada i havet. Under sommaren kan barnen leka på den roliga vattenlekplatsen eller delta i barnklubbens aktiviteter, medan de vuxna kan spela tennis, träna på gymmet eller spela golf. Underhållning för såväl stora som små anordnas också.

**Observera att vissa av bilderna i vårt bildgalleri är datorgenererade tolkningar på några av de nya faciliteterna på hotellet.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 65 km från Malagas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder modernt inredda rum med luftkonditionering, tv, internet, hårtork och möblerad balkong. Värdeskåp, telefon och minibar finns mot avgift. För dig som vill bo extra bekvämt finns flera olika typer av superiorrum och sviter.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang, Verbena, serveras rätter i bufféform. Det finns också en italiensk á la carte-restaurang där du kan beställa klassiska rätter som pasta och pizza. Snacks och olika sorters drycker erbjuds i poolbaren, lobbybaren och jazzloungen.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har hela fyra pooler, varav en barnpool. Under sommaren kan barnen leka på den nybyggda vattenlekparken och delta i barnklubben Katmandu Adventures. För de vuxna finns ett gym, en multisportbana, två golfbanor med 18 hål och hela nio tennisbanor. Ett underhållningsprogram för hela familjen finns också.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Frisörsalong

  • Internet

  • Tvättservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.