Benalmadena, Costa del Sol

Globales Los Patos Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3061 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Omtyckta Globales Los Patos ligger i Benalmádena på den populära Costa del Sol-kusten. Hotellet har en rolig vattenpark med vattenrutschkanor, vattenkanoner och ett spännande piratskepp - perfekt för familjesemestern! Hotellet erbjuder även en barnklubb med pirattema för barn mellan 5 och 12 år. Den härliga sandstranden ligger bara en kort promenad från hotellet och staden Puerto Marina ca 1 km från hotellet.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 250 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 13 km från Malagas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 273 fint inredda rum med mycket naturligt ljus som kommer in genom stora fönster. I rummen finns luftkonditionering, tv, telefon, internet, badrumsartiklar, hårtork, minibar och balkong eller terrass. Spjälsängar finns tillgängligt på förfrågan.

Mat & dryck

Den fint inredda huvudrestaurangen på hotellet serverar både lokala, Medelhavsinspirerade rätter och mer internationella rätter. Frukost, lunch och middag serveras som buffé och ett par gånger i veckan erbjuder kockarna show cooking. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också en bar och en poolbar där du kan beställa snacks, glass och olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en 3 000 kvm stor vattenpark med fyra pooler, flera vattenrutschbanor och en barnpool med en rolig vattenlekplats med små rutschbanor och ett piratskepp. Utöver den spännande vattenparken du spela bordtennis och annat kul i hotellets spelrum. Under högsäsongen finns en barnklubb för barn i åldrarna 5 – 12 år. Dessutom håller hotellets personal i underhållning, bland annat erbjuds kvällsshower med flamenco och annan dans. Hotellet ligger även cirka 1 km från en 18-håls golfbana.

Övriga tjänster

  • Parkering

  • Internet

  • Tvättservice

  • Luftkonditionering

  • Souvenirshop

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.