Benalmadena, Costa del Sol

Los Patos Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1902 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Los Patos Park ligger i Benalmádena på populära Costa del Sol-kusten. Hotellet har en rolig vattenpark på sammanlagt 3000 kvadratmeter, med vattenrutschkanor, vattenkanoner och ett spännande piratskepp - perfekt för familjesemestern! Hotellet erbjuder även en barnklubb med pirattema för barn mellan 5 och 12 år. Den härliga sandstranden ligger bara en kort promenad från hotellet och staden Puerto Marina ca 1 km från hotellet. Den roliga vattenparken och gångavstånd till stranden gör Los Patos Park till ett solklart val för barnfamiljen.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger endast 250 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 8 km från flygplatsen.

Boende
Hotellrummen är snygga med mycket naturligt ljus som kommer in genom stora fönster. Man kan boka dubbel- eller trippelrum och alla kommer med rymligt badrum, terrass, satellit-tv, minikyl och värdeskåp.

Mat & Dryck
Den fint inredda huvudrestaurangen på hotellet serverar både lokala Medelhavsinspirerade rätter och mer internationella rätter. Maten serveras som buffé och ett par gånger i veckan har kockarna ”show-cooking”.

Aktiviteter & Underhållning
Utöver den spännande vattenparken kan man underhålla sig med bordtennis och annat kul i hotellets spelrum. Dessutom håller hotellet i underhållning, bland annat har man kvällsshower med flamenco och annan dans.

Hotellet ligger även ca 1 km från en 18-håls golfbana.

Extra tillval (eventuell avgift betalas på hotellet)
- Internet
- Tvättservice

Övriga Tjänster
- Frisörsalong
- Butik
- Valutaväxling
- TV-rum

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan