Benalmadena, Costa del Sol

Hotel Palia La Roca

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1511 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hotel Palia La Roca ligger en kort promenad från den långa sandstranden i Benalmadena och du har nära till stadens centrum med butiker, barer och nöjen. På hotellet finns en restaurang som serverar rätter i bufféform och ett soligt poolområde. Under sommarmånaderna kan barnen delta i barnklubben, samt att personalen anordnar aktiviteter och underhållning både dagtid och kvällstid.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 150 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 12 km från Malagas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 155 enkel- och dubbelrum. Samtliga har badrum, tv och telefon. Dubbelrummen har också balkong. Rum som är anpassade för gäster med rörelsesvårigheter erbjuds även.*

*Vänligen kontakta vårt kundserviceteam om du vill boka ett av dessa, så vi kan försäkra oss om att de passar dina eller ditt resesällskaps behov.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras varma och kalla rätter i bufféform. Rätterna är både lokala och internationella. Du kan välja att bo med All Inclusive och show cooking erbjuds även.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med en pool och en barnpool. Runt omkring på terrassen finns parasoll och solstolar. Hotellets personal anordnar också aktiviteter och underhållning, både dagtid och kvällstid. Mellan juni och september finns också en barnklubb. I närheten ligger också en golfbana.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Cykeluthyrning

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Bagageförvaring

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.