Benalmadena, Costa del Sol

Hotel Benalmadena Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 616 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor du i modernt inredda rum, vissa med havsutsikt, och måltiderna serveras från en varierad buffé i hotellets restaurang. På det stora poolområdet finns en poolbar där du kan beställa läskande drycker och bada i den härliga infinitypoolen. På både solterrassen och den närliggande stranden, som du når direkt från poolområdet, finns gratis solstolar. Barnen kan delta i barnklubbens aktiviteter och leka på vattenlekplatsen, som är formad som ett piratskepp.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 16 km från Malagas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 140 rum och du kan välja mellan att bo i standardrum, rum med delvis havsutsikt eller rum med full havsutsikt. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, internet, hårtork och balkong med solstolar.

**Observera att hotellet inte välkomnar möhippor och svensexor.**

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras rätter i bufféform, med ett stort urval av bland att kött- och fiskrätter. Show cooking erbjuds också. Dagtid kan hotellets gäster beställa svalkande drycker i poolbaren och kvällstid kan du njuta av en cocktail i pianobaren på takterrassen. Hotellets huvudbar har också en terrass och här anordnas shower och livemusik. Alla barer har en vacker utsikt över Medelhavet.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en infinitypool som är omringad av en terrass med solstolar, som har direkt tillträde till stranden där gratis parasoll och solstolar erbjuds. För barnen finns en barnpool med en vattenlekplats i form av ett piratskepp samt en barnklubb som anordnar olika aktiviteter. Det finns också en multisportplan och ett spa med en uppvärmd inomhuspool, bastu och jacuzzi.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.