Santa Susanna, Costa Brava

Santa Susanna Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2936 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Santa Susanna Resort ligger centralt i den populära turistorten med samma namn. Här hittar du en mängd olika butiker, barer och restauranger i området. Hotellet har ett soligt poolområde med en utomhuspool som har en grundare del för hotellets yngre gäster. Här finns också en bufférestaurang och en poolbar där du kan beställa snacks och svalkande drycker. Du kan träna på gymmet eller delta i frågesport och annan underhållning som anordnas kvällstid, medan barnen kan delta i barnklubbens roliga aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1,5 km från hotellet. Hotellet erbjuder gratis strandbuss.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 76 km från Barcelonas flygplats och 40 km från Gironas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 215 rum, fördelat på fem våningar. Samtliga har tv, telefon och minikylskåp (mot avgift). Alla rum, med undantag för ekonomirummen, har också balkong eller terrass.

Mat & dryck

I hotellets bufférestaurang serveras frukost, lunch och middag dagligen. Du kan välja att bo med All Inclusive. Frukosten består av bland annat kallskuret, flingor, bröd, frukt och olika äggrätter. Till lunch och middag hittar du en mängd varma och kalla rätter. Menyn består av både lokala och internationella rätter. En bar finns som erbjuder lokala alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. I hotellets poolbar kan du också beställa snacks och lättare rätter.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med jacuzzi, parasoll och solstolar. Här finns även en utomhuspool som har en grundare del för barnen. De yngre gästerna kan också leka på lekplatsen eller delta i barnklubbens aktiviteter. Det finns även ett gym, en souvenirshop, ett spelrum och en tv-lounge. Kvällsunderhållning anordnas i discobaren och består av karaoke, liveuppträdanden, filmkvällar och frågesport. Internet finns i allmänna utrymmen mot en avgift.

Övriga tjänster

  • Värdeskåp

  • Souvenirshop

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.