Santa Susanna, Costa Brava

H.TOP Royal Sun

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1404 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

H. Top Royal Sun ligger precis på strandpromenaden i semesterorten Santa Susanna. Här har du vacker utsikt över havet och kan enkelt promenera ner till strandkanten. På hotellet finns en utomhuspool som omringas av en solterrass med parasoll och solstolar. Hotellets personal erbjuder även underhållning och en barnklubb för barn i åldrarna 4 till 12 år. I hotellrestaurangen serveras rätter i bufféform och i baren kan du beställa läskande drycker.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 77 km från Barcelonas flygplats och 34 km från Gironas flygplats.

Boende

Du bor här i rum med luftkonditionering, tv, telefon, internet och balkong eller terrass. Spjälsängar finns tillgängligt på förfrågan.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns även två barer där du kan beställa snacks och olika drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Här finns en utomhuspool med omgivande solterrass med solstolar och parasoll. På området finns även en lekplats och ett spelrum. Aktiviteter som erbjuds är bland annat skytte, bågskytte, dart, vattenpolo, dykning och klasser i spansk matlagning. Barnen kan också delta i barnklubben som anordnar aktiviteter för barn i åldrarna 4 – 12 år. Kvällstid erbjuds underhållning för hela familjen i form av bland annat flamencouppträdanden. **Med TOP Passport får du tillgång till faciliteterna på alla H.TOPs 4-stjärniga hotellen. Det finns också en buss, TOP Free Bus, som går mellan alla hotellen från Lloret de Mar till Calella under högsäsong. Barnklubben, TOP Mini Club, anordnar också underhållning för hotellets yngre gäster. Väljer du att bo med All Inclusive så får du också rabatt på bland annat utflykter till Barcelona och The Medieval Castle show.**

Övriga tjänster

- 24-timmarsreception - Internet - Luftkonditionering - Valutaväxling - Bagageförvaring - Tvättservice - Värdeskåp Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.