Santa Susanna, Costa Brava

Tahiti Playa & Suites

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1551 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni på ett omtyckt hotell i Santa Susanna. Tahiti Playa ligger bara ett par meter från stranden och erbjuder en stor utomhuspool med generös solterrass. Hotellet har även en snackbar som serverar drycker och goda snacks. På Tahiti Playa behöver ni aldrig bli uttråkade – här finns ett stort antal aktiviteter, som vattengympa, fotboll och dansklasser. För barnen finns en lekplats och om kvällarna erbjuds underhållning för hela familjen.

Från Santa Susanna går regelbundna tåg in till Barcelona. Resan tar ca en timme.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 33 km från Gironas flygplats och 78 km från Barcelona El Prat.

Boende

Här bor ni i ljust inredda rum med möblerad balkong/terrass. I rummen hittar ni satellit-tv, minibar (avgift), luftkonditionering, värdeskåp (avgift), telefon, hårfön och badrum. Handikappanpassade rum finns på förfrågan.

Mat & Dryck

Här finns en cafeteria som serverar måltider, drycker, cocktails, glass och snacks. Hotellet har också en snackbar som ligger precis vid stranden där ni kan beställa mellanmål och drycker. Här finns också ett snabbköp där ni kan köpa matvaror och annat.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På Tahiti Playa hittar ni en stor utomhuspool där ni kan svalka er i den spanska hettan. Hotellet erbjuder också aktiviteter som vattengympa, fotboll och dansklasser. Hotellets personal bjuder på underhållning om kvällarna för hela familjen. För barnen finns här en lekplats.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WIFI (avgift)

  • Bagageförvaring

  • Tvättservice

  • TV-rum

  • Frisörsalong

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.