Santa Susanna, Costa Brava

Hotel Florida Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 859 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hotel Florida Park är ett stort hotell med bra läge i Santa Susanna. Här bor du bara några minuters promenad från den fina stranden och strandpromenaden med restauranger och butiker. Du bor i moderna rum med luftkonditionering och på hotellområdet finns en stor pool, gym och spa. Både dagtid och om kvällarna anordnas underhållning för hela familjen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 100 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 78 km från Barcelonas flygplats och 37 km från Gironas flygplats.

Boende

Du bor här i ljusa och moderna rum med balkong. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, internet och minikylskåp. Vissa rum har havsutsikt. Rum som är anpassade för gäster med rörelsesvårigheter erbjuds även.* Dessa har handtag i badrummet och rullstolsanpassade duschar.

*Vänligen kontakta vårt kundserviceteam om du vill boka ett av dessa, så vi kan försäkra oss om att de passar dina eller ditt resesällskaps behov.

Mat & dryck

I hotellets bufférestaurang serveras lokala och internationella rätter till frukost, lunch och middag. Temakvällar anordnas också med bland annat mexikanska, spanska och amerikanska rätter. Du kan också beställa snacks, lättare rätter och olika sorters drycker i barerna.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellområdet finns en stor pool, omgiven av solstolar och parasoll. Det finns också ett gym och ett spa med bastu. Ett underhållningsprogram med aktiviteter och underhållning för både stora och små finns även.

Här bor du centralt i Santa Susanna med närhet till flera nöjen och aktiviteter. Mellan Santa Susanna och Barcelona går direkttåg som tar ca 75 min – perfekt för en dagsutflykt!

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Tvättservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.