Pineda De Mar, Costa Brava

Merce Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 839 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Merce är ett billigt och välskött hotell beläget i Pineda de Mar nära både Barcelonas och Gironas internationella flygplatser. Pineda de Mar är en traditionell strandort som särskiljer sig från andra turistorter längst med Medelhavet. Orten är välkänd för den kilometerlånga stranden, samt dess många torg och terrasser fulla med barer och kaféer där reseneärer kan ta en kopp kaffe eller drink i en lugn miljö. Här hittas även många butiker och ett rikt folkliv under dagen. För de som är intresserade av att gå ut och dansa tipsar vi om närliggande orter, som har ett större utbud av pubar och nattklubbar.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 450 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 35 km från Girona Airport och 65 km från Barcelona Airport.

Boende

Alla hotellets rum erbjuder satellit-TV samt dusch, och har antingen utsikt över den gamla stadsdelen med den gotiska kyrkan samt bergen längst med kusten, eller en elegant innergård.

Mat & dryck

Hotellets restaurang serverar internationella och lokala maträtter som har tillagats med närodlade produkter från hotellets egen frukt- och grönsaksträdgård. Det finns även buffé som serverar engelska rätter till frukost, lunch och middag. För de som vill prova på det katalanska köket, finns här en restaurang som specialiserat sig på det bästa som det katalanska köket samt medelhavet har att erbjuda. För drinkar och lättare mål kan gästerna antingen besöka poolbaren eller inomhusbaren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellets takterrass finns det en pool med panoramiska vyer över staden, solarium, tennis (mot extra avgift) samt spelrum med biljard och pingis. I hotellets strandby organiseras flera aktiviteter såsom utflykter med cykel eller kanot, paddelsurfing, hoppborg, aerobics, volleyboll, underhållning för barnen, osv. Utöver detta, så erbjuds under högsäsong ett fullt underhållningsprogram med flamencoshower, liveband från Latinamerika, pianokonserter, saxofonshower, kabaret och magdansuppvisningar. Utöver detta finns även en lounge, internetåtkomst och Wi-Fi (ibland mot extra avgift), bilparkering och biluthyrning.

**Vänligen observera att hotellets underhållningsprogram och diverse faciliteter har öppet på säsongsbasis från 15/06 till 15/09.**

Övriga tjänster

  • Växelkontor

  • TV-hörna

  • Bibliotek

  • Bagageinlämning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.