Pineda De Mar, Costa Brava

Golden Taurus Aquapark Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2166 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Golden Taurus är ett stort och familjevänligt hotell i byn Pineda på Costa Brava-kusten. Här hittar ni flera poolområden med sammanlagt tre vuxenpooler och två barnpooler. Dessutom finns här en inomhuspool och en jacuzzi som värms upp oktober-maj. Hotellet har både bufférestaurang och à la carte-restaurang och när ni är törstiga kan ni besöka en av de många barerna. Om kvällarna bjuds det på underhållning i huvudbaren. Under dagarna kan ni ägna er åt volleyboll, vattenpolo eller minigolf – här finns massor att göra!

Hur långt är det till närmsta strand?

Här bor ni bara 50 meter från stranden som består av sand och småsten.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 37 km från Gironas flygplats och 72 km från Barcelona El Prat.

Boende

Här kan ni bo i enkelrum, tvillingrum, tvillingrum i anslutning till varandra, dubbelrum eller svit. Tvillingrummen och sviterna har balkong. Alla lägenheterna har luftkonditionerng (juni-september), kylskåp, hårfön, satellit eller kabel-tv och badrum med dusch.

Mat & Dryck

Här finns två olika restauranger – en som serverar buffé och en där ni äter à la carte. Här finns även två barer, två poolbarer och en snackbar som serverar mindre måltider och glass.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns tre olika utomhuspooler varav en domineras av den underhållning som sker runtomkring, som musik och shower. Bredvid underhållningspoolen ligger en aktivitetspool. Längre bort ligger en lugnare pool som passar perfekt för att koppla av. Hotellet har även en inomhuspool med jacuzzi som är uppvärmd oktober-maj. Poolhanddukar finns att låna mot deposition.

När ni känner för att vara mer aktiva kan ni spela minigolf, vattenpolo, volleyboll eller bordtennis. Det går även bra att hyra cykel på hotellet.

För barn finns här två barnpooler och ett roligt lekområde.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Wifi

  • Badhanddukar mot deposition

  • Tvättservice

  • Hissar

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.