Malgrat De Mar, Costa Brava

Papi Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 432 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Familjeägda Papi Hotel öppnade redan 1964 och renoverades 2010. Här kan du spendera dagarna vid det stora poolområdet, njuta av en drink på terrassen eller koppla av i jacuzzin. För barnen finns en rolig vattenlekplats, en separat barnpool och en miniklubb som anordnar aktiviteter dagligen. På kvällen erbjuds underhållning i form av bland annat livemusik och karaoke.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 250 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 83 km från Barcelonas flygplats och 33 km från Gironas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 231 rum fördelat på 6 våningar. Samtliga har luftkonditionering (juli – augusti), telefon, tv, kaffe- och tefaciliteter, hårtork och balkong. Här finns antingen två enkelsängar (90 cm breda) eller en dubbelsäng (150 cm bred). Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Rätterna är både internationella och medelhavsinspirerade, samt att temamiddagar anordnas flera gånger i veckan. Det finns också en bar med servering i lobbyn och på terrassen.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en 1 000 kvm stort poolområde med två saltvattenspooler, varav den ena är en barnpool. Här finns också två utomhusjacuzzis och ett vattenfall. Runtom på solterrassen finns parasoll och solstolar. Det finns även ett läsrum, biljardbord och ett spelrum. För barn i åldrarna 2 till 12 år finns en barnklubb som anordnar dagliga aktiviteter. De kan också leka på vattenlekplatsen. Kvällstid anordnas underhållning i form av shower, livemusik och karaoke.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Varuautomat (snacks och dryck)

  • Bagageförvaring

  • Biluthyrning

  • Luftkonditionering

  • Värdeskåp

  • Parkering

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.