Lloret De Mar, Costa Brava

Villa Garbi

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 197 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Villa Garbi är ett enkelt tvåstjärnigt hotell som passar perfekt för er som prioriterar ett centralt läge i Lloret de Mar, nära nöjesliv och ortens strand, framför högre standard på boendet. På hotellet finns pool, restaurang, bar, tv-rum och ett spelrum. Hit lockas främst yngre resesällskap. I hotellrestaurangen serveras frukost-, lunch-, och middagsbuffé. Ni bor i enkla rum med värdeskåp och badrum. Ni bor bara 5 minuters promenad från ortens nöjescentrum.

Lloret de Mar är en omtyckt semesterort på Costa Brava-kusten, känd för sitt pulserande nöjesliv. I utkanten av orten är det däremot lugnare och här trivs barnfamiljerna.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 300 meter från Lloret de Mars strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 28 km från Gironas flygplats och 92 km från Barcelona El Prat.

Boende

Här bor ni i enkla dubbelrum, med badrum samt värdeskåp. Vissa av rummen ar balkong med utsikt över staden. Plats i specifikt rum kan inte garanteras.

Mat & Dryck

Hotellet har en bufférestaurang där det serveras frukost, lunch och middag. Måltider kan förbokas och en enkel All Inclusive finns att välja.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Detta hotell erbjuder en vuxenpool med omgivande solterrass med solstolar. På hotellet finns även ett tv-rum och ett spelrum. Ni bor på kort gångavstånd till centrala Lloret de Mar där det finns massor att göra.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Varuautomat (dryck)

  • Bagageförvaring

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.