Lloret De Mar, Costa Brava

Hotel Samba

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2060 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hotel Samba är ett enklare hotell som passar dig som värderar läge framför lyx. Här bor du centralt i den populära turistorten Lloret de Mar med bara några minuter till stranden. Hotellets faciliteter inkluderar bland annat en bufférestaurang, utomhuspool och mindre sportfaciliteter. För barnen finns en grundare del i poolen och en barnklubb som anordnar roliga aktiviteter (under sommarsäsongen).

**Observera att hotellet ligger på en höjd och vi rekommenderar det därför inte för resenärer med gångsvårigheter. Det är också en brantare trappa ner till poolen. **

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 83 km från Barcelonas flygplats och 30 km från Gironas flygplats.

Boende

Här kan du välja mellan att bo i enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Samtliga har tv, telefon och balkong. De flesta har också luftkonditionering.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive och temakvällar anordnas under sommarsäsongen. Hotellet har också en snackbar (öppen maj till september) och en engelsk pub där du kan beställa snacks och drycker. Tack vare det centrala läget så finns också ett antal caféer, barer och restauranger i närheten.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

I hotellets trädgård finns en solterrass med parasoll och solstolar. Här finns också en stor utomhuspool med en grundare del för barnen (öppen under sommarsäsongen). Det finns också en mindre sportplan och ett spelrum. Du kan spela bordtennis och biljard, samt att du kan testa på vattensporter vid den närliggande stranden. För barnen finns en barnklubb under sommarmånaderna som anordnar dagliga aktiviteter. I området finns också flera golfbanor och en vattenpark.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

  • Minilivs

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.