Lloret De Mar, Costa Brava

Guitart Central Park Aqua Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1503 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!

22 Juli 2017

2 0 0
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Guitart Central Park är ett stort hotell i centrala Lloret de Mar. Här bor ni enkelt, med något slitna faciliteter på ett komplex som passar bra om man är ute efter en prisvärd semester på ett hotell med praktiskt läge. Hotellet har fem pooler, varav en är uppvärmd. För barn finns här en lekplats och gäster i alla åldrar kan spela tennis eller bordtennis. I hotellrestaurangen serveras buffé. Som gäst på Guitart Central Park får ni tillgång till faciliteterna på hotellets fyrstjärniga systerhotell Guitart Central Park I Gold Resort & Spa.

Lloret de Mar är en livlig semesterort på Costa Brava-kusten med ett centrum fullt av saker att göra. Orten passar bra för kompisgäng som är ute efter nöjesliv, men även familjer åker hit då orten har många hotell med faciliteter och aktiviteter för de små.

Hur långt är det till närmsta strand?
Här bor ni bara 500 meter från Fenals Beach.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 28 km från Gironas flygplats och 90 km från Barcelona El Prat.

Boende
Här bor ni antingen i rum eller lägenhet. Båda boendealternativ är något enkla och slitna, men kommer med faciliteter som tv och balkong.

Lägenheterna har två rum och har tv, telefon, terrass/balkong och kokvrå där ni hittar kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning.

Rummen har luftkonditionering, balkong, telefon, värdeskåp och satellit-tv.

Mat & Dryck
Här finns en bufférestaurang och en à la carte-restaurang. Här finns även ett flertal barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På hotellkomplexet finns fem pooler, varav en är en uppvärmd inomhuspool (öppen oktober-juni). Ni kan även ägna er åt aktiviteter som tennis och bowling (avgift). Där finns ett gym (avgift) och en sportplan där ni bland annat kan spela fotboll.

Hotellets värdar anordnar underhållning för liten som stor. Bland annat håller de i en internationell engelskspråkig barnklubb (juni-september) och i kvällsshower för hela familjen.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (avgift)
- Bagageförvaring
- Uttagsautomat
- Rumservice
- Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan