Lloret De Mar, Costa Brava

Gran Garbi Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 480 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
På Gran Garbi bor ni bara 300 meter från närmsta strand. Här finns flera pooler – två utomhus och en inomhus – och om ni vill ha saker att göra håller hotellets värdar i aktiviteter för liten som stor. På sommaren finns en internationell, engelskspråkig barnklubb där barnen kan leka. Ni bor bara en kort promenad från den lokala shoppingen och andra nöjen. Om kvällarna erbjuds dessutom underhållning. Rummen på hotellet är enkla men har luftkonditionering och satellit-tv. Hotellet har en bufférestaurang där förbokade måltider serveras.

Lloret de Mar är en livlig semesterort på Costa Brava-kusten med ett centrum som är fullt av saker att göra. Orten passar bra för kompisgäng som är ute efter pulserande nöjesliv, men även familjer åker hit då orten har många hotell med faciliteter och aktiviteter för de små.

**Alla gäster erbjuds gratis inträde till Garbi Mar Water Park. All Inclusive-konceptet gäller dock inte på vattenparken, utan gäster kan köpa mat och drycker. Vattenparken är öppen mellan 15/6 och 15/9.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger bara 300 meter från Lloret de Mars strand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 28 km från Girona Costa Bravas flygplats och 91 km från Barcelona El Prat.

Boende
Här bor ni i dubbelrum med luftkonditionering, balkong, satellit-tv och telefon. Mot avgift kan ni utnyttja WiFi, minikyl och värdeskåp.

Mat & Dryck
Hotellet har en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Restaurangen har även en utomhusterrass så att ni kan äta utomhus.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har två utomhuspooler och en uppvärmd inomhuspool. Hotellets värdar håller i aktiviteter för liten som stor och i den internationella och engelskspråkiga barnklubben kan barnen leka under uppsyn.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (mot avgift)
- Parkering (gratis utomhus, mot avgift inomhus)
- Valutaväxling
- Bagageförvaring

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan