Lloret De Mar, Costa Brava

Garbi Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 529 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Garbi Park bor du bara 350 meter från stranden i den populära turistorten Lloret de Mar. Hotellet erbjuder bland annat en utomhuspool, en solig terrass och en uppvärmd inomhuspool (öppen under våren och hösten). För barnen så finns en miniklubb på systerhotellet Gran Garbi, som ligger 150 meter bort. Du kan också besöka den nyöppnade vattenparken Garbi Mar Water Park som ligger bara 400 meter ifrån hotellet, där du hittar roliga vattenrutschbanor för både stora och små.

**Hotellets gäster får gratis inträde till vattenparkerna Garbi Mar Water Park (som ligger 100 meter bort) och the Garbi Aquasplash Waterpark (ligger på Hotel Gran Garbi Mar). All Inclusive gäller inte på vattenparksområdet, mat och dryck finns att tillgå mot en kostnad. Vattenparken är öppen mellan 1/6 och 16/9.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 350 meter från hotellet. Sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 92 km från Barcelonas flygplats och 29 km från Gironas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 248 rum som alla är utrustade med tv, telefon, luftkonditionering och balkong. Internet finns även tillgängligt mot en extra avgift.

Mat & dryck

På hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Det finns också en bar där du kan beställa drycker och snacks. I området finns även en mängd olika matställen.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med parasoll och solstolar samt en utomhuspool. Under våren och hösten finns också en uppvärmd inomhuspool. Internet är tillgängligt kostnadsfritt i allmänna utrymmen. Du hittar också ett spelrum med bland annat biljard- och pingisbord. På systerhotellet Gran Garbi, som ligger 150 meter bort, finns en miniklubb för barn mellan 3 till 12 år. Denna är öppen mellan slutet av juni till mitten av september. 400 meter bort finns också en vattenpark, Garbi Mar Water Park, med flera olika vattenrutschbanor. Denna är öppen för gäster på Garbi Park, men observera att om du valt All Inclusive som måltidsalternativ så gäller detta inte på vattenparken.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Parkering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.