Lloret De Mar, Costa Brava

Blue Sea Montevista Hawai

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 294 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Blue Sea Montevista Hawai ligger i en lugnare del av den populära turistorten Lloret de Mar. Här har du nära till ett stort utbud av butiker, barer och restauranger, dessutom ligger stranden bara några minuter bort. Hotellet erbjuder luftkonditionerade rum, en bufférestaurang och ett soligt poolområde. De vuxna kan också träna på gymmet, medan barnen badar i barnpoolen eller leker på lekplatsen. **Gästerna kan bli allokerade på antingen Montevista eller Hawai. Dessa ligger bredvid varandra och delar faciliteter. Incheckning sker på Montevista.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 500 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 93 km från Barcelonas flygplats och 30 km från Gironas flygplats.

Boende

Du bor här i enklare rum som är dekorerade i medelhavsstil. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, internet och hårtork.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Show cooking erbjuds och du kan välja att bo med All Inclusive.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med en utomhuspool och en mindre barnpool, omgivna av solstolar. Det finns också ett spelrum, gym och en lekplats. Ett underhållningsprogram finns även med bland annat kvällsunderhållning.

Övriga tjänster

- Luftkonditionering Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.