Lloret De Mar, Costa Brava

Blavamar Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 71 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Precis vid strandpromenaden i Lloret de Mar ligger det enkla lägenhetshotellet Blavamar Apartments. Det är ett perfekt boende för dig som letar efter ett prisvärt boende där du kan laga dina egna måltider i lägenheten. Tack vare det centrala läget så har du inte bara stranden 100 meter bort, utan också 50 meter till en mängd olika barer, restauranger och butiker.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 100 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 93 km från Barcelonas flygplats och 30 km från Gironas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i tvårumslägenheter (35 kvm stora) som passar upp till 5 personer eller i trerumslägenheter (40 kvm) för upp till 6 personer. Samtliga har tv och internet (mot avgift). Det finns också en kokvrå med kylskåp med frysfack, kokplattor och mikrovågsugn. Utsikten är mot havet, bergen eller staden.

**Incheckning sker från och med kl. 16.00, och utcheckning sker senast 10.00. Observera att vissa av receptionerna på AR Apartments har öppet varje dag, mellan 09.00 – 20.00 (09.00 – 12.00 och 16.00 – 20.00 under lågsäsong). Om du ankommer utanför de här tiderna kan du kontakta receptionen via mejl på [email protected] **

**En deposition på 200 euro per lägenhet, eller 100 euro per person (för gäster under 25 år) betalas vid incheckning.**

Mat & dryck

Du lagar enkelt dina egna rätter i lägenheten. I området finns också ett stort antal matställen.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har ingen pool, men eftersom hotellet ligger precis vid strandpromenaden i Lloret de Mar så ligger stranden bara 100 meter bort. Inga aktiviteter erbjuds heller på hotellet, men i och med det centrala läget så finns ett stort utbud av butiker, sevärdheter och nöjen i närheten.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Varuautomat (dryck)

  • Internet

  • Biluthyrning

  • Bagageförvaring

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.