Lloret De Mar, Costa Brava

GHT Hotel Aquarium

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1670 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Aquarium Hotel är ett omtyckt hotell i en lugn del av Lloret de Mar. Här trivs familjer och andra resesällskap med det trevliga poolområdet, hotellets fräscha spa och de mångsidiga aktiviteterna. Hotellets personal anordnar under sommarsäsongen aktiviteter om dagarna och underhållning om kvällarna. För barnen anordnas en internationell engelskspråkig barnklubb så att de små aldrig blir uttråkade. Inne på hotellets spa finns bland annat jacuzzi, massageområde och turkiskt bad. Ni bor i fräscha, färgglada rum med balkong. I hotellrestaurangen serveras buffé och hotellet har även två barer, varav en ligger vid poolen.

Lloret de Mar är en omtyckt semesterort på Costa Brava-kusten, känd för sitt pulserande nöjesliv. I utkanten av orten är det däremot lugnare och här trivs barnfamiljerna.

Hur långt är det till närmsta strand?

Fenals-stranden ligger bara 400 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 28 km från Gironas flygplats och 90 km från Barcelona El Prat.

Boende

Här bor ni i färgglada dubbelrum med balkong, badrum, hårfön, luftkonditionering, telefon, satellit-tv, värdeskåp och kylskåp (på förfrågan och mot avgift).

Mat & Dryck

Hotellet har en restaurang som serverar buffé. Här finns även två barer, varav en ligger nere vid poolen.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två utomhuspooler som omges av en solterrass med solstolar och parasoll. På hotellet hittar ni även ett välutrustat spa med massageområde, jacuzzi, bastu, turkiskt bad och uppvärmda loungestolar. Under sommarsäsongen (juni-september) håller hotellpersonalen i aktiviteter om dagarna och i underhållning om kvällarna. För barnen finns en internationell engelskspråkig barnklubb.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (ev. avgift)

  • Parkering (avgift)

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.