Calella, Costa Brava

Oasis Park Splash

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 815 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Familjevänliga Hotel Oasis Park Splash passar perfekt för dig som reser med barn. Här finns nämligen en rolig vattenlekpark, en egen barnpool och en barnklubb som anordnar roliga aktiviteter. Dessutom finns en bufférestaurang med både lokala och internationella rätter som också anordnar temakvällar. Underhållning i form aktiviteter dagtid och liveshower kvällstid erbjuds också.

**Vänligen observera att hotellets vattenlekpark, Splash Park, är öppen mellan 19/5 och 16/9.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 500 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 74 km från Barcelonas flygplats och 40 km från Gironas flygplats.

Boende

Du bor här i rum med luftkonditionering, tv, telefon och balkong eller terrass. Värdeskåp och spjälsängar finns att tillgå mot en avgift.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang serveras lokala och internationella rätter i bufféform. Temakvällar anordnas också regelbundet. Det finn även en café-bar för lättare rätter och drycker, samt att poolbaren är öppen mellan mitten av juni till slutet av augusti.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en utomhuspool, en mindre barnpool och en vattenlekpark. Ett underhållningsprogram med dagliga aktiviteter och kvällsunderhållning i form av liveshower erbjuds också. För barnen finns en barnklubb. Internet är tillgängligt utan kostnad i valda delar av hotellet.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Tvättservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.