Calella, Costa Brava

GHT Hotel Maritim

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 473 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Omtyckta Maritim Hotel har ett avundsvärt läge vid stranden i Calella, på gångavstånd från lokala affärer, barer och restauranger. Här finns utomhuspool, inomhuspool och en takterrass med jacuzzi och härlig utsikt. På Maritim Hotel kombinerar ni enkelt avslappning med det lågmälda men trevliga lokala nöjeslivet. Under sommarmånaderna anordnar hotellet aktiviteter och underhållning, samt en internationell engelskspråkig barnklubb. Hotellet har även ett litet lekområde för de yngsta. För äldre gäster finns gym och bastu. I hotellrestaurangen serveras buffé och ni kan välja mellan att bo med bara frukost eller halvpension.

En semester till Calella kan anpassas efter resesällskapet. Orten domineras av en avslappnad atmosfär, med många trevliga restauranger och barer. För den som vill ha ett mer pulserande nöjesliv finns däremot även klubbar och livligare barer. Längs med ortens huvudgata finns gott om butiker för den shoppingsugna.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid Garbí Beach.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 40 km från Gironas flygplats och 72 km från Barcelona El Prat.

Boende
Här bor ni i fräscha, enkla rum. Ni kan välja mellan att bo i tvilling/dubbelrum eller i mer rymliga familjerum. Alla rum har balkong, badrum med hårfön, luftkonistionering, telefon, satellit-tv, värdeskåp (avgift) och minikyl (avgift).

Mat & Dryck
Hotellet har en bufférestaurang som serverar ett varierat matutbud till frukost och middag. Här finns även en bar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På Maritim Hotel finns en utomhuspool och en takterrass med en härlig jacuzzi. Inne på hotellets relaxavdelning finns även en uppvärmd inomuhspool, bastu och massageservice. Hotellets personal håller under sommarsäsongen i aktiviteter under dagarna och underhållning om kvällarna. För barnen anordnas en internationell, engelskspråkig barnklubb. Barnen kan även leka i hotellets inomhuslekområde.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (ev. avgift)
- Valutaväxling
- Bagageförvaring
- Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan