Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Calella, Costa Brava

H.TOP Calella Palace Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2421 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
H Top Calella Palace ligger 600 meter från närmsta strand och erbjuder ett soligt poolområde, ett lekområde och en restaurang. Poolområdet består av en vuxenpool och en separat barnpool, och på hotellets hälsoavdelning finns en inomhuspool och ett gym för dig som vill träna på semestern. Hotellrestaurangen serverar buffé till frukost, lunch och middag och bokar du All Inclusive ingår alla måltider, inklusive snacks och dryck. Hotellets egna värdar anordnar aktiviteter under dagen och håller i en internationell, engelskspråkig barnklubb där barnen kan leka. Om kvällarna bjuds det på underhållning.

Calella ligger på Costa Brava-kusten och är populärt bland turister från hela världen. Orten har en fin strand och ett pulserande nöjesliv vilket gör det populärt bland kompisgäng. Även familjer dras till denna semesterpärla då här finns massor med familjevänliga hotell.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 600 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 72 km från Barcelonas flygplats och 41 km från Gironas flygplats.

Boende
Här bor du i enkla, färgglada rum med luftkonditionering, telefon, tv, badrumsartiklar, hårtork, internet och möblerad balkong. Spjälsängar finns tillgängligt på förfrågan.

Mat & dryck
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Rätterna är både lokala och internationella. Väljer du att bo med All Inclusive ingår även snacks och dryck.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har ett poolområde med en vuxenpool och en barnpool. Inne på hälsoavdelningen finns en inomhuspool och ett gym för dig som vill träna på semestern. Hotellets egna värdar håller i en barnklubb och i dagliga sportaktiviteter för alla åldrar. Om kvällarna bjuds det på underhållning.

Gäster som bor med All Inclusive kan hyra cyklar gratis ifall du vill utforska regionen på två hjul.

**Med TOP Passport får du tillgång till faciliteterna på alla H.TOPs 4-stjärniga hotellen. Det finns också en buss, TOP Free Bus, som går mellan alla hotellen från Lloret de Mar till Calella under högsäsong. Barnklubben, TOP Mini Club, anordnar också underhållning för hotellets yngre gäster. Väljer du att bo med All Inclusive så får du också rabatt på bland annat utflykter till Barcelona och The Medieval Castle show.**

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Internet
- Luftkonditionering
- Utflyktsdisk
- Rumservice
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.