Calella, Costa Brava

H.TOP Calella Palace Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2013 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
H Top Calella Palace ligger 600 meter från närmsta strand och erbjuder faciliteter som utomhus- och inomhuspooler, lekområde och en restaurang. Poolområdet består av en vuxenpool och en separat barnpool och inomhuspoolen hittar ni på hotellets hälsoavdelning där det även finns ett gym för er som vill träna på semestern. Hotellrestaurangen serverar buffé till frukost, lunch och middag och bokar du All Inclusive ingår alla måltider, inklusive snacks och dryck. Hotellets egna värdar anordnar aktiviteter under dagen och håller i en internationell, engelskspråkig barnklubb där barnen kan leka. Om kvällarna bjuds det på underhållning.

Calella ligger på Costa Brava-kusten och är populärt bland turister från hela världen. Orten har en fin strand och ett pulserande nöjesliv vilket gör det populärt bland kompisgäng. Även familjer dras till denna semesterpärla då här finns massor med familjevänliga hotell.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 600 meter från närmaste strand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 71 km från Barcelona El Prat och 40 km från Girona-Costa Brava.

Boende
Här bor ni i enkla, färgglada rum, med balkong, luftkonditionering, telefon och satellit-tv. Alla rum har även badrum och hårfön.

Mat & Dryck
Inne på hotellets restaurang serveras buffé till frukost, lunch och middag. När ni bor med All Inclusive ingår även snacks och dryck.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har ett poolområde med en vuxenpool och en barnpool. Inne på hälsoavdelningen finns en inomhuspool och ett gym för er som vill träna på semestern. Hotellets egna värdar håller i en barnklubb för 5-12-åringar och i dagliga sportaktiviteter för alla åldrar. Om kvällarna bjuds det på underhållning.

Gäster som bor med All Inclusive kan hyra cyklar gratis ifall man vill utforska regionen på två hjul.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (avgift)
- Internethörna (avgift)
- Tvättservice
- Bagageförvaring
- Parkering (avgift)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan