Calella, Costa Brava

Hotel Terramar Calella

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 666 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hotel Terramar Calella är ett budgethotell som ligger bara 100 meter från stranden i den populära turistorten Calella. Du bor här i enklare rum med balkong. Hotellet har också en bufférestaurang och ett café. Du kan svalka dig i hotellets pool, träna på gymmet eller spela biljard. Tack vare hotellets centrala läge så har du också nära till restauranger, barer och nöjesliv.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger endast 100 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 71 km från Barcelonas flygplats och 41 km från Gironas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i enkelt inredda dubbelrum, premiumrum eller juniorsviter. Samtliga har tv, telefon, hårtork, internet och balkong. Premiumrummen och juniorsviterna har också luftkonditionering och minibar.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Rätterna är både internationella och medelhavsinspirerade. Det finns också ett café där varma och kalla drycker erbjuds. Tack vare det centrala läget finns det också ett stort antal matställen i närområdet.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en terrass med solstolar och en utomhuspool, samt en separat barnpool. Det finns också ett gym, läsrum och ett spelrum där du bland annat kan spela biljard. Internet finns också tillgängligt i allmänna utrymmen.

Övriga tjänster

  • Parkering

  • Internet

  • Utflyktsdisk

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.