Blanes, Costa Brava

Blaumar

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 488 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På hotell Blaumar bor du bara någon minut från stranden i den populära turistorten Blanes. Du bor här i rum med luftkonditionering och balkong med utsikt mot poolen eller omgivningarna. På hotellets restaurang hittar du en varierad buffé och efter middagen kan du njuta av en god drink på baren. Poolområdet erbjuder tre pooler och en rolig lekpark för de yngre gästerna. Hotellets systerhotell som ligger i närheten har också ett gym och ett spa med bland annat jacuzzi och turkiskt bad.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger endast 100 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 89 km från Barcelonas flygplats och 32 km från Gironas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan enkelrum, dubbelrum eller familjerum.

Enkelrummen är 9 kvm och avser en person. Här finns en enkelsäng, garderob, skrivbord, tv, telefon, luftkonditionering, minikyl, internet och en liten möblerad balkong med utsikt mot poolen.

Dubbelrummen har två enkelsängar eller en dubbelsäng och rymmer upp till fyra personer. Dessa har, förutom ovan nämnda faciliteter, också hårtork samt att balkongen har utsikt mot poolen, Blanes stad eller havet.

Familjerum erbjuds för sällskap som är minst fem personer. Dessa avser två dubbelrum som är anslutna via terrassen. Det ena rummet är 10 kvm och passar två personer, medan det andra är 15 kvm och passar tre personer.

Mat & Dryck

På första våningen ligger hotellets restaurang Aqua Marina, med en trevlig uteservering på terrassen där du har utsikt över poolen och omgivningarna. Här serveras måltiderna i bufféform och du kan bland annat välja bland fisk-, kött- och skaldjursrätter. Hotellet har också en bar som är öppen mellan mitten av juni till början av september. Där kan du beställa varma och kalla drycker samt olika cocktails.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

I hotellets trädgård hittar du tre utomhuspooler, varav en med en grundare del för barnen. Här finns också en rolig lekpark. På solterrassen finns parasoll och solstolar. På systerhotellet Blaucels sjunde våning ligger också ett spa som du kan besöka. Där erbjuds bland annat bastu, turkiskt bad, gym och jacuzzi.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Biloch cykeluthyrning

  • Internet

  • Parkering

  • Utflyktsdisk

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

  • Luftkonditionering

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.