Guardamar Del Segura, Costa Blanca

Playas de Guardamar

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1153 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni precis på den vackra sandstranden Moncayou Beach på Costa Blanca-kusten. Hotellet har ett fräscht poolområde med utomhuspool och en solterrass som sträcker sig både över betong och gräs. För barnen finns här både barnpool och lekplats. Hotellet har även ett mindre gym där ni kan träna. Rummen på Playas de Guardamar är ljusa och har luftkonditionering. Hotellrestaurangen serverar Medelhavsinspirerad mat som buffé. Under sommaren håller hotellpersonalen i ett underhållningsprogram.

Hotellet ligger i ett lugnt område, ca. 3 km från centrum av Guardamar del Segura med flera restauranger och butiker. Från hotellet är det bara 40 km till storstaden Alicante, perfekt för en dagsutflykt!

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 35 km från flygplatsen.

Boende
Här bor ni i ljusa rum som har luftkonditionering, tv, telefon, värdeskåp och balkong/terrass. Ni kan välja mellan att bo i tvillingrum, familjerum eller sviter som har egen jacuzzi och ett kylskåp.

Mat & Dryck
Här finns en restaurang som serverar Medelhavsinspirerade bufféer och ett café som serverar drycker och snacks. Under sommarmånaderna är även poolbaren öppen.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns ett härligt poolområde med vuxenpool, barnpool och en rymlig solterrass. Härifrån kan ni gå ner till stranden, vilket gör att ni enkelt kan spendera halva dagen vid stranden och halva vid poolen. Hotellet har även ett mindre spa gym där ni kan hålla igång. Mellan 15 september-31 maj har hotellet även sitt spa öppet, där ni hittar inomhuspool och jacuzzi.

Under sommarmånaderna håller hotellpersonalen i ett underhållningsprogram.

För barnen finns här en lekplats med rutschbana och gungor.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- WIFI
- Hiss
- Parkering

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan