Torrevieja, Costa Blanca

Fresno

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 88 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Om du letar efter ett strandnära och centralt boende i Torrevieja så passar lägenhetshotellet Fresno dig perfekt. Här kan du enkelt laga dina egna måltider i lägenheterna eller utforska de många matställena som ligger i området. Lägenheterna har också balkong och luftkonditionering finns mot avgift. Internet finns även på hela hotellområdet, så du kan hålla dig uppkopplad på semestern.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger endast 50 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 45 km från Alicantes flygplats.

Boende

Du bor här i enklare lägenheter med internet, tv, luftkonditionering (mot avgift) och fullt utrustat kök. Samtliga har också balkong, vissa med delvis havsutsikt.

Mat & dryck

Hotellet har ett café där du beställa snacks och olika drycker. Du kan även laga din egen mat i lägenheten. Tack vare det centrala läget, nära en av stadens populära strandpromenader så finns också ett stort antal restauranger, matbutiker och barer i närheten.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har ingen pool, men stranden ligger endast 50 meter bort. Inga aktiviteter erbjuds, men i och med det centrala läget så hittar du både shopping, sevärdheter och nöjesliv i närheten.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Parkering

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.