Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Calpe, Costa Blanca

Paraiso Mar

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 68 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Paraiso Mar erbjuder omtyckt lägenhetsboende precis vid Levantestranden i Calpe på Costa Blanca-kusten. Ni promenerar enkelt ner till den vackra hamnen och själva centrum ligger 2 km bort. På hotellet trivs hela familjen – här finns både en stor pool och en mindre för barn. Ni bor i välutrustade lägenheter med upp till fem rum, vilket innebär att även stora sällskap kan bo tillsammans på Paraiso Mar. Ni har egen kokvrå och hotellet har en snackbar som serverar snabbmat.

Hur långt är det till närmsta strand?

Levantestranden ligger precis utanför hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 79 km från Alicantes flygplats.

Boende

Här bor ni i lägenheter som har vardagsrum och ett till fem sovrum. Ert kök är välutrustat och ni har tvättmaskin vilket underlättar semestern. I lägenheterna hittar ni även satellit-tv och ett värdeskåp. Lakan och handdukar ingår och byts varje vecka.

Mat & Dryck

Paraiso Mar har en snackbar som serverar hamburgare och annan snabbmat. Ni kan även besöka någon av ortens lokala matställen.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en vuxenpool och en barnpool, samt en solterrass med solstolar. Om vintern håller hotellet sin inomhuspool öppen.

Hotellet erbjuder inga aktiviteter men ni bor precis vid stranden och promenerar även enkelt till ortens hamn och centrum.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WiFi

  • Parkering

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.