Vi säljer för närvarande inte resor för juni, juli och augusti. För aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19, läs mer.

Calpe, Costa Blanca

Imperial Park Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 791 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Imperial Park Resort ligger i bergen i Calpe med vacker utsikt mot havet. Den familjevänliga All Inclusive-resorten erbjuder bland annat ett välutrustat spa med turkiskt bad, bastu och jacuzzi. För barnen finns en utomhuspool med vattenrutschbanor samt att dagliga aktiviteter anordnas av hotellets personal under sommarmånaderna.

**Vänligen observera att faciliteter för barn under två år betalas direkt på hotellet.**

**Vänligen ring nummer +34965836200 vid ankomst till hotellet. Vid ankomst behöver även en deposition erläggas.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 2.5 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 80 km från Alicantes flygplats

Boende

Du bor här i bungalows med ett, två eller tre sovrum. Dessa har ett vardagsrum med bäddsoffa, telefon, luftkonditionering, hårtork och möblerad terrass. Trerumslägenheterna har ett sovrum med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, medan fyrarumslägenheterna har ett sovrum med dubbelsäng och två med två enkelsängar i varje.

Mat & Dryck

Hotellet serverar måltiderna i bufféform med en varierad, internationell meny. Det finns även en bar vid poolen som serverar olika snacks, glass och drycker.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellets stora poolområde innefattar inte mindre än sju pooler, varav en är speciellt anpassad för barn med leksaker och en vattenrutschbana. Barnen kan även ta del av barnklubben ”Rocky Club” och de olika aktiviteter som anordnas dagligen. Hotellet erbjuder också olika vattensporter så som vattenpolo och vattenaerobics. På området finns även ett gym och spa med bland annat bubbelpool, massage och olika behandlingar.

Övriga Tjänster

  • 24 timmarsreception

  • Utflyktsdisk

  • Värdeskåp

  • Parkering (mot avgift)

  • Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.