Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Calpe, Costa Blanca

Gran Hotel Sol y Mar

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3523 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni på ett omtyckt elegant hotell precis vid fina Arenal Beach i spanska Calpe. Gran Hotel Sol y Mar är stilrent designat, med faciliteter som en infinity pool, ett gym med personliga tränare och ett spa där ni kan få en rad olika behandlingar eller bada i härliga inomhuspooler. Dessutom kan ni äta på tre restauranger, varav en är en beach club på stranden. Hotellrummen är moderna och ni bor med gratis wifi, tv och ett gratis välkomstpaket i minibaren.

Hotellet ligger i centrala Calpe, nära ortens vackra hamn. I närområdet hittar ni restauranger, barer och shopping.

**Observera att hotellet endast tar emot gäster över 16 år.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Ni bor precis vid vackra Arenal Beach.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 77 km från Alicantes flygplats.

Boende

Här bor ni i fräscha, moderna rum med gratis wifi, luftkonditionering, tv, välutrustat badrum och ett gratis välkomstpaket i minibaren.

Mat & Dryck

Här finns tre olika restauranger och en rad barer – allt är stilrent designat och ger en exklusiv känsla.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På Gran Hotel Sol Y Mar kan ni välja mellan att bada nere på den vackra stranden, i hotellets utomhuspooler eller inne på hotellets spa där ni hittar pooler som är perfekta för avslappning. Inne på hotellets spa kan ni även få en rad olika behandlingar som passar bra när man vill skämma bort sig själv eller någon annan.

När ni vill hålla igång kan ni besöka hotellets fitness center som erbjuder personliga tränare som skapar ett träningsprogram som passar dig. I fitness-centret hittar ni både en gymdel och ett träningsrum där hotellet håller i träningsklasser.

För barnen finns en barnpool och ett lekområde på hotellet där ni hittar en lekplats, leksaker och aktiviteter som hotellets personal håller i. Alla barn under fyra år måste ha deras föräldrar med sig hela tiden.

Övriga Tjänster

  • 16+

  • 24 timmars-reception

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

  • Tvättservice

  • Rumservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.